Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın ailesini görmek

Rüyada sevdiği kızın ailesini görmek

Rüyada sevdiği kızın ailesini görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ilim irfan öğreneceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, zenginliğinin artacağına, bedeninin de iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın ailesini gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Rüyada sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı ve ailesini görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, haram mal yiyip içeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın ailesini görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlarının sona ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada kızın ailesiyle tanışmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini ailesiyle görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini ve ailesini görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğin ailesini görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments