Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farklı boyuta geçmek

Rüyada farklı boyuta geçmek

Rüyada farklı boyuta geçmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada farklı boyuta geçmek gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada farklı boyuta geçmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka boyuta geçmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada başka bir boyuta geçmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boyut değiştirmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşamın kolaylaşacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işarettir.

Rüyada boyut atlamak sonunda mutlu olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada başka boyutta olmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka boyuta geçtiğini görmek zafer ve zenginlik getireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet eder.

Rüyada farklı göz görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments