Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, günahlara, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık bir adam görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada evli adama aşık olmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine inanılır.

Rüyada başka bir adama aşık olmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık adam görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir adama aşık olmak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, sevinçli haberlere, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments