Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina inşaatı görmek

Rüyada bina inşaatı görmek

Rüyada bina inşaatı görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina inşaatı gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüyada inşaat halinde yüksek binalar görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada inşaat halinde bina görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulur.

Rüyada inşaatlı bina görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bina inşaatı görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, biraz dinleneceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat bina görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük inşaatlar görmek yatırımlarının kar getireceğine, saygı göreceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments