Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği bir meyveyi yemek

Rüyada bilmediği bir meyveyi yemek

Rüyada bilmediği bir meyveyi yemek günah ve suç işleyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine delalet eder.

Rüyada bilmediği bir meyveyi yemek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada alıç meyvesi yemek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada iğde meyvesi yemek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmış meyve yemek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru meyve yemek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken meyve yemek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına tabir olunur.

Rüyada dalından meyve yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyveli dondurma yemek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments