Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orucu bozmak

Rüyada orucu bozmak

Rüyada orucu bozmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, stresinin çoğalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada orucu bozmak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Rüyada oruçlu iken oruç bozmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilmeden orucu bozmak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada orucunu bozduğunu görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin oruç bozduğunu görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada orucu içkiyle bozmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeden oruç bozmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucunu bilmeyerek bozmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments