Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unutarak oruç bozmak

Rüyada unutarak oruç bozmak

Rüyada unutarak oruç bozmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, gerekirse özür dileneceğine, kötülüklerden uzak olacağına, adının her yerde geçeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada unutarak oruç bozmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada unutarak orucunu bozmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada unutup oruç bozmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada unutarak oruç bozmak mutluluğa ve neşeye, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada oruç unutarak bozmak iş değişikliğine gidileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak değişik insanlarla karşılaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments