Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan bir dere görmek

Rüyada akan bir dere görmek

Rüyada akan bir dere görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan bir dere gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada çamurlu akan dere görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet eder.

Rüyada çok akan dere görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada çok su akan dere görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan dere görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada su akan dere görmek insanlar tarafından sevileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalettir.

Rüyada akan derede yüzmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulur.

Rüyada dereden akan su görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil akan dere görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments