Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik istemek

Rüyada bilezik istemek

Rüyada bilezik istemek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilezik istemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Rüyada bilezik istemek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik istemek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, geri planda kalacağına delalet eder.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada hediye bilezik almak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, takdir edileceği işler yapacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta bilezik takmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iki altın bilezik görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada altın ve bilezik görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, istediği başarıyı göstereceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments