Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biley taşı görmek

Rüyada biley taşı görmek

Rüyada biley taşı görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kazancını çoğaltacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada biley taşı gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Rüyada biley taşı görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak bilendiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Rüyada orucunu bilerek bozmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına rivayet eder.

Rüyada bile bile oruç bozmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ne yapacağını bilememek amacına ulaşacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine yorulur.

Rüyada bıçak bileyici görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalet eder.

Rüyada bilenmiş bıçak görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, ayıplı yolara sapacağına, hayatın temposunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada bilerek altına yapmak geri plana düşeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments