Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak bileyici görmek

Rüyada bıçak bileyici görmek

Rüyada bıçak bileyici görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, müjdeli bir haber alacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçak bileyici gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada bıçak bileyici görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, büyük bir mala sahip olacağına, borcunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada bıçak bilendiğini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bıçak bileylemek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilenmiş bıçak görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, sorunlarından kurtulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilerek bardak kırmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada orucunu bilerek bozmak hasretin ve özlemin biteceğine, gönül kapılarını açacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada bilerek oruç bozmak yanlış bir karar verileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Rüyada bile bile oruç bozmak isabetli adımlar atacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments