Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biletçi görmek

Rüyada biletçi görmek

Rüyada biletçi görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, fesada bulaşacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biletçi gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada bilet almak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına inanılır.

Rüyada araba bileti almak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trene bileti almak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, esenlik içinde olacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada bilet kesmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek için bilet almak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada konser bileti görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, dinamik olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tiyatro bileti almak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolculuk bileti almak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments