Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolculuk bileti almak

Rüyada yolculuk bileti almak

Rüyada yolculuk bileti almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sorunların üstesinden geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, huzur içinde yaşayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yolculuk bileti almak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada yolculuk bileti görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu bileti almak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sayılacağına, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolcu bilet görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yolculuk bileti almak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yolcu bileti görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yolculuk için bilet almak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Rüyada trene bileti almak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada piyango bileti bulmak mal ve rızkın çoğalmasına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments