Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilet almak

Rüyada bilet almak

Rüyada bilet almak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hasret giderileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada bilet almak gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada piyango bileti aldığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, ticaretinin de hızlanacağına yorulur.

Rüyada yolculuk bileti görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet eder.

Rüyada piyango biletleri görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak bileti aramak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yol bileti almak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sinema bilet görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tren bileti almak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yolculuk bileti almak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, özgüveninin yerine geleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments