Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilet satmak

Rüyada bilet satmak

Rüyada bilet satmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, mutluluk ve saadete, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, mevki kazanacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilet satmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Rüyada bilet satmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Rüyada piyango bileti satmak istenmeyen olayların olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada konser bileti görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada amerikaya bilet almak geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulur.

Rüyada bilete para çıktığını görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yırtık bilet görmek koltuğunun yükseleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulmaktadır.

Rüyada tiyatro bileti almak yenilenme yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak bileti aramak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments