Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amerikaya bilet almak

Rüyada amerikaya bilet almak

Rüyada amerikaya bilet almak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada amerikaya bilet almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada otobüse bileti almak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mili piyango bileti almak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada uçak bileti aramak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bundan hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tiyatro bileti görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada bilet satmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada sinema bilet görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yolculuk için bilet almak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuk bileti görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments