Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilet gişesi görmek

Rüyada bilet gişesi görmek

Rüyada bilet gişesi görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilet gişesi gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bilet gişesi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada bilet kazanmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada araba bileti almak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinden bilet almak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet eder.

Rüyada milli piyango bileti çekmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada sinema bileti almak huzura ve rahata kavuşacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada yolculuk için bilet almak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kirli işlere bulaşacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilet bulamamak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments