Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilet kazanmak

Rüyada bilet kazanmak

Rüyada bilet kazanmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bilet kazanmak gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Rüyada bilet kazanmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada uçak bileti kaybetmek herkesin takdirini toplayacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mili piyango bileti görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, dinde tartışmaya işaret etmektedir.

Rüyada hac bileti almak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Rüyada tiyatro bileti görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulur.

Rüyada yol bileti almak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada tiyatro bileti almak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada tren bileti almak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments