Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilet bulamamak

Rüyada bilet bulamamak

Rüyada bilet bulamamak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerin açılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kavgaların büyüyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilet bulamamak gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Rüyada bilet bulamamak masrafların altında kalacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada yolculuk bileti almak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada uçak biletini kaybetmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada uçak bileti almaya çalışmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilet kazanmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekiliş bileti görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık bilet görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Rüyada mili piyango bileti görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments