Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak sakallı dedeler görmek

Rüyada ak sakallı dedeler görmek

Rüyada ak sakallı dedeler görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedeler gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ak sakallı dedeyi görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ak sakalı dede görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada ak sakallı dedeler görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada ak sakallı dedeyle konuşmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı dede görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments