Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçaklı kavga etmek

Rüyada bıçaklı kavga etmek

Rüyada bıçaklı kavga etmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Rüyada bıçaklı kavga etmek gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada kavgada bıçaklanmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada bıçak bıçağa kavga etmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kavga etmek bıçak görmek parasının her geçen gün artacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, zenginliğe işaret etmektedir.

Rüyada bıçaklı kavga yapmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçaklı kavga etmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edip bıçaklanmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kavga bıçaklanmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçaklarla kavga etmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments