Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip bıçaklanmak

Rüyada kavga edip bıçaklanmak

Rüyada kavga edip bıçaklanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edip bıçaklanmak gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Rüyada kavga edip bıçaklanmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle kavga edip barışmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edip yaralanmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada önce kavga edip sonra barışmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip ayrılmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga edip barışmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada kavga edip küsmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına inanılır.

Rüyada kavga edip dövüşmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments