Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçaklarla kavga etmek

Rüyada bıçaklarla kavga etmek

Rüyada bıçaklarla kavga etmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, adaletin geleceğine, elinin darda kalmayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine inanılır.

Rüyada bıçaklarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Rüyada biriyle bıçakla kavga etmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, büyük sıkıntılar çekileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kavgada bıçak görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bıçaklarla kavga etmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada kavga edip bıçaklanmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada bıçaklı kavga etmek adım atarken çok zorlanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada bıçak kavgası görmek verilen  sözlerin tutulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kavga ve bıçak görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalettir.

Rüyada bıçakla kavga edenleri görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments