Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak saçlar görmek

Rüyada ak saçlar görmek

Rüyada ak saçlar görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kötü sözler duylacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada ak saçlar gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada saçını ak görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada saçı ak görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada ak saçlı birini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarında aklar görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Rüyada saça ak düşmek haberler alacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ak saçlı görmek hafif ve iyi hissedeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ak saçlar görmek kendisini ailesine vereceğine, yollarını ayıracağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının boyasının aktığını görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments