Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpekle oynamak

Rüyada siyah köpekle oynamak

Rüyada siyah köpekle oynamak üzerindeki kötü imajı sileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah köpekle oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada siyah köpekle oynamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek oynamak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz köpekle oynamak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Rüyada küçük köpekle oynamak bunun farkına varacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada köpek oyun oynamak işlerin kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük köpekle oynamak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada köpekle oyun oynamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle top oynamak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments