Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yüzlü insan görmek

Rüyada beyaz yüzlü insan görmek

Rüyada beyaz yüzlü insan görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yüzlü insan gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Rüyada beyaz yüzlü insan görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzünü görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada yüzü siyah insan görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada yanık insan yüzü görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş insan görmek dik durmaya çalışacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yüzlü insan görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki yüzü olan insan görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sorunlarını aşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments