Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yolluk görmek

Rüyada beyaz yolluk görmek

Rüyada beyaz yolluk görmek bir sıkıntıya girmeye, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, ağzının tadının bozulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yolluk gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Rüyada beyaz yolluk görmek kazancın gittikçe azalacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolluk hazırlamak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yolluk görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada halı yolluk görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolluk yıkamak işinde verimsiz olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolluk sermek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yolluk görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yolluk halı görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments