Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yolluk görmek

Rüyada yeşil yolluk görmek

Rüyada yeşil yolluk görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yolluk gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada yeşil yolluk görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı yolluk görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada halı yolluk görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dokuma yolluk görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada siyah yolluk görmek dostlardan zarar görüleceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolluk hazırlamak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolluk görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada yolluk sermek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments