Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah dut görmek

Rüyada beyaz ve siyah dut görmek

Rüyada beyaz ve siyah dut görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah dut gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada siyah ve beyaz dut görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve siyah dut görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada siyah dut yediğini görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Rüyada siyah dut yemek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dut üzümü yemek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Rüyada siyah dut toplamak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz dut görmek yaptığı işten çıkarılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz dut toplamak ve yemek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments