Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah ayakkabı görmek

Rüyada beyaz ve siyah ayakkabı görmek

Rüyada beyaz ve siyah ayakkabı görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada beyaz ve siyah ayakkabı görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz ayakkabı görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yeni yollara girileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalettir.

Rüyada siyah çanta ve ayakkabı görmek başarının garantileneceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yeni ayakkabı görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ayakkabı satın almak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments