Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çanta ve ayakkabı görmek

Rüyada siyah çanta ve ayakkabı görmek

Rüyada siyah çanta ve ayakkabı görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çanta ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Rüyada siyah çanta ve ayakkabı görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta ve ayakkabı kaybetmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve çanta görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil ayakkabı ve çanta görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı çanta almak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı ve çanta görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çanta ayakkabı görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı ve çanta almak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments