Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tüylü yılan görmek

Rüyada beyaz tüylü yılan görmek

Rüyada beyaz tüylü yılan görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, tabiatı kötü olan kişiye delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü yılan gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada beyaz tüylü yılan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylü yılan görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, parasının ve malının da artacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işarettir.

Rüyada siyah tüylü yılan görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüylü siyah yılan görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek dileklerin gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü kedi görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz tüylü fare görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tüylü köpek görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments