Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tüylü hayvan görmek

Rüyada beyaz tüylü hayvan görmek

Rüyada beyaz tüylü hayvan görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tüylü hayvan gördüyseniz:

  • Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada beyaz tüylü hayvan görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hayvan tüyü görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tüysüz hayvan görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan tüyü yolmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüylü hayvan görmek işlerindeki karın artacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada siyah tüylü hayvan görmek kişinin içinin daralacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz tüylü fare görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments