Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz top görmek

Rüyada beyaz top görmek

Rüyada beyaz top görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, aradaki buzların eritileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz top gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada beyaz top kumaş görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz top görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz top lahana görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz top görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada toplanmış ıhlamur görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada insanların toplandığını görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada top sakal olduğunu görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments