Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tırtıl görmek

Rüyada beyaz tırtıl görmek

Rüyada beyaz tırtıl görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kendisini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tırtıl gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Rüyada beyaz tırtıl görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, kişinin her işi severek yapacağına işarettir.

Rüyada evde tırtıl görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine yorulur.

Rüyada tırtıl böcek görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada tırtıl görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tırtıl görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Rüyada tırtıl yemek zarar edilen işlerin düzeleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde tırtıl görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah tırtıl görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments