Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırtıl görmek

Rüyada tırtıl görmek

Rüyada tırtıl görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, ömür boyu devam edeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, özlem gidereceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tırtıl gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada elinde tırtıl görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tırtıl görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada uçan tırtıl görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada büyük tırtıl görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hanenizde bolluk olacağına işarettir.

Rüyada üzerinde tırtıl görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, dertlerinin artacağına yorulur.

Rüyada tırtıl beslemek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu tırtıl görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments