Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tırtıl görmek

Rüyada siyah tırtıl görmek

Rüyada siyah tırtıl görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tırtıl gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah tırtıl görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, günahların af olacağına işaret eder.

Rüyada renkli tırtıl görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına inanılır.

Rüyada tırtıl kurt görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçında tırtıl görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, işinde terfi alacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırtıl böceği görmek ünleneceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil tırtıl görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada sarı tırtıl görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, borçlarını bitireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments