Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taşlı elbise görmek

Rüyada beyaz taşlı elbise görmek

Rüyada beyaz taşlı elbise görmek sorunların çözüme kavuşacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı elbise gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada beyaz taşlı elbise görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tek taş yüzük görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments