Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah taşlı elbise giymek

Rüyada siyah taşlı elbise giymek

Rüyada siyah taşlı elbise giymek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, ayağa kalkacağına alamet eder.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı alamet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yoğun duygular yaşayacağına işarettir.

Rüyada taşlı beyaz elbise giymek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah mini elbise giymek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah parlak elbise giymek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments