Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sperm görmek

Rüyada beyaz sperm görmek

Rüyada beyaz sperm görmek heveslerinin de azalacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, müjdeli haberler alacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, onların başarıları ile övüneceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sperm gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Rüyada beyaz sperm görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sperm akıtmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada sperm aktığını görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada spermde kan görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işinde ustalaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil sperm görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının spermini görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın spermini görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzında sperm görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments