Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şampanya içmek

Rüyada beyaz şampanya içmek

Rüyada beyaz şampanya içmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şampanya içmek gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz şampanya içmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada şampanya içmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada şampanya şişesi görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şampanya patlattığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz hap içmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şarap içmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz bir şey içmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyazlatıcı içmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments