Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saçlı kadın görmek

Rüyada beyaz saçlı kadın görmek

Rüyada beyaz saçlı kadın görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saçlı kadın gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı kadın görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada beyaz saçlı kadın görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın saçı taramak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadın saçı görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının saçlarının beyazladığını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı uzun kadın görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, düşmanını alt edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments