Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saç koparmak

Rüyada beyaz saç koparmak

Rüyada beyaz saç koparmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saç koparmak gördüyseniz:

  • Sabırsız, kırılgan, alıngan veya duygusal kişilerin tepkileriyle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada saçlarını beyazlamış olarak görmek aile işlerinin başına geçeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı dede görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, güçten düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada beyaz saça kına yakmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı bebek görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımı beyazlamış görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, evlat sahibi olunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını beyaz görmek birçok işin birlikte yapılacağına, zararların üst üste geleceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments