Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı beyazlamış görmek

Rüyada saçımı beyazlamış görmek

Rüyada saçımı beyazlamış görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada saçımı beyazlamış gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Rüyada saçları beyaz adam görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını beyazlamış olarak görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz saç görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı genç adam görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada birini saçları beyazlamış görmek kızgınlıkların geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, bunun için sabırsızlanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saç kılı görmek büyük atılımların yapılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada dökülmüş beyaz saç görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments