Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk kıyafet görmek

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kıyafet gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Rüyada renkli kıyafetler görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu renk kıyafet giymek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk kıyafet görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulur.

Rüyada renkli kıyafet almak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renk renk kıyafet görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk kıyafet görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments