Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk kıyafet görmek

Rüyada mavi renk kıyafet görmek

Rüyada mavi renk kıyafet görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk kıyafet gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, şifa ve ilaç bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk bebek kıyafeti görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, Allah katında yükseleceğine, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte kıyafet görmek husumetlerin başgöstereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalettir.

Rüyada mavi renk kıyafet görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada mavi bebek kıyafeti görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kıyafet görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kıyafetli bebek görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz renk kıyafet görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments