Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pilav yemek

Rüyada beyaz pilav yemek

Rüyada beyaz pilav yemek hoşgörülü biri olunacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz pilav yemek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada beyaz pilav yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, moralin bozulacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Rüyada beyaz pilav görmek güzel ve doğru işler yapacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz pirinç pilavı görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada pilav tavuk yemek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yerinde saymayacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada pilav ve yoğurt yemek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kendine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pilav ve salata yemek evlilik yolunda engeller çıkacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavurmalı pilav yemek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Rüyada ekşi pilav yemek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments