Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pilav görmek

Rüyada beyaz pilav görmek

Rüyada beyaz pilav görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz pilav gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada beyaz pilav yemek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz pirinç pilavı görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz pilav görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada köfte pilav görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve pilav yemek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köfte ve pilav görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments