Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz patates görmek

Rüyada beyaz patates görmek

Rüyada beyaz patates görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz patates gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada beyaz patates görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada dilimlenmiş patates görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates sulamak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada patates ekildiğini görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, atılıma geçeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates rendelemek kudretinin yerine geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan patates sökmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada patates pişirdiğini görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, başarıya giden yollarını açacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret eder.

Rüyada evde patates görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, işe zorla gidip geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments