Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakaolu pasta yapmak

Rüyada kakaolu pasta yapmak

Rüyada kakaolu pasta yapmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok hayır duası alacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kurtuluşu yakalayacağına yorulur.

Rüyada kakaolu pasta yapmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada kakaolu pasta yapmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kakaolu pasta görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada kakaolu kek yapmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kakaolu kek görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakaolu dondurma yemek kolay yoldan gelir elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kakaolu kurabiye yemek uygulayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kakaolu süt içmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakao içmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, düşmanını alt edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments